вторник, 1 августа 2017 г.

01.08.2017. 2ой день обучающего семинара "По следам православия"



Labdien, visiem! Nu jau otrā semināra diena ir klāt! Wohooo! Semināra dalībnieki, organizētāji, mentori gatavi doties pretī aizraujošiem piedzīvojumiem, jaunām aktivitātēm un zināšanām.
Kā katrs rīts sākās ar rīta lūgšanu Rēzeknes Vissvētākās Dievdzemdētājas piedzimšanas pareizticīgo baznīcā. Vēlāk visi dalībnieki devās uz teātra-studiju „Joriks”. Tur visiem tika dota kolosāla iespēja noskatīties pasaku „Neglītais pīlēns”, kuru esot iestudējuši un iecienījuši ne vien Rēzeknē, bet arī Polijā.   
Pēcpusdienā semināra dalībnieki devās uz pirmās medicīniskās palīdzības nodarbību. Dalībnieki aizraujoši klausījās mediķi, kā arī bijām pārsteigti, cik aktīvi bērni iesaistījās praktiskās nodarbībās. Bērniem tika dota iespēja patstāvīgi iemācīties un veikt iespējamo brūču pārsiešana. Tie veica galvas un rokas pārsiešanu rūpīgi un uzmanīgi. Protams jāpiebilst arī, ka bērni spēja uzticēties viens otram, bija nepieciešams ilgi koncentrēties un pacensties, bet to viņi pieveica.
Otrās semināra dienas beigās tika veikta dienas novērtēšana. Lielākā daļa dalībnieku pacēla īkšķi uz augšu, ka tie jūtas gandarīti un pozitīvi noskaņoti pēc visas dienas aktivitātēm. Tomēr arī bija bērni, kuriem gribējās, lai semināra nodarbības būtu vēl garākas. Viennozīmīgi bija redzams, ka lielākā daļa bērnu jau labāk savā starpā ir iepazinušies, nav tik kautrīgi, atbalsta grupas biedrus. Cerēsim, ka turpmāk pilnīgi visi bērni spēs pārvarēt šo barjeru! Lai viss izdodas!

Mentori Jūlija Ivanovska un Ivans Teplovs 


Фотографии со 2ого дня семинара
https://photos.app.goo.gl/2icsZo4S8JOh45oD2







Жмите дальше и продолжайте смотреть фото




































Комментариев нет:

Отправить комментарий