вторник, 14 августа 2018 г.

Izglītojošs seminārs "EVS stories and experience"

26.07.2018. ārzemju brīvprātīgie Jesus un Robert rīkoja izglītojošo apmācības semināru "EVS stories and experience". Semināru arī palīdzēja vadīt pieredzējis bijušais EBD brīvprātīgais no Rēzeknes Sergejs Kondratjevs. Seminārs notika angļu valodā.
Semināra laikā brīvprātīgie iepazīstināja ar sevi, ar EK programmu "Erasmus+" un tām iespējam, īpaši par Eiropas brīvprātīgo darbu. Brīvprātīgie pastāstīja kāpēc un kā viņi kļuva par EBD brīvprātīgājiem, kādus dokumentus ir jāsagatavo, parādīja dažādas mājaslapas, kur var atrast vairāk informācijas par Eiropas brīvprātīgo darbu, kur meklēt uzņēmējorganizāciju, kā arī pastāstīja detalizētāk, ka biedrība "Jaunatnes Čemodāns" ir starptautiski akreditēta organizēja, kas var nosūtīt, koordinēt un uzņemt brīvprātīgus no Eiropas, Eiropas partnervalstīm un kaimiņvalstīm.
Semināra gaitā brīvprātīgie lietoja neformālas izglītības metodes: iepazīšanas spēles, grupas saliedēšanās aktivitātes, enerdžaizerus, u.c.
Seminārs tika organizēts EK programmas "Erasmus+" Eiropas brīvprātīga darba projekta "Youth Platform" ietvaros.
 Projekts "Youth Platform" tika finansēts ar Eiropas Komisijas “Erasmus+: Jaunatne darbībā”, kuru Latvijā administrē Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra, atbalstu.
Šī publikācija atspoguļo vienīgi autora uzskatus, un Komisijai nevar uzlikt atbildību par tajā ietvertās informācijas jebkuru iespējamo izlietojumu.
 

Projektu atbalsta Rēzeknes pilsētas pašvaldības aģentūra "Rēzeknes Kultūras un Tūrisma centrs".
 Informācijas avots: https://jc-youthplatform.blogspot.com/2018/07/seminar-evs-stories-and-experience.html











Комментариев нет:

Отправить комментарий